Cautare

13427 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 10 04 2010" (5.91 secunde)
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Retorica declaratiei de dragoste, la Palatul Sutu Sebastian Grama, conferentiar universitar doctor la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, a fost in ultima zi de joi a lunii aprilie amfitrionul unui eveniment special la Palatul Sutu: ... La Palatul Sutu, Muzeul Municipiului Bucuresti (Bulevardul Ion C.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
deficit de 113 milioane lei Bugetul general al Primariei Sectorului 1 prevede venituri de circa 1,053 miliarde lei (fata de 1,3 miliarde lei in 2010) si cheltuieli de 1,068 miliarde lei, rezultand un deficit de 113 milioane lei, conform proiectului de buget aflat in dezbatere publica pana pe data de 31 Ianuarie.
Cea mai mare parte a contractelor pe care institutia le-a incheiat in perioada 2007-2010 se refera la modernizari sau reabilitari de drumuri nationale, precum si la servicii de intretinere multianuala a retelei de drumuri din cateva judete.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N.
Mihai de 40 de ani, din Bucuresti, asupra lor gasindu-se mai multe documente avand antetul unei societati comerciale. In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca cei doi, folosind acelasi mod de operare, au savarsit mai multe infractiuni pe raza municipiului Bucuresti, dupa cum urmeaza:
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
La data de 7 septembrie 2010, in jurul orei 5.30, P. MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat Brava, pe bd. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto Z.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 10:00, G. Gheorghe de 53 de ani din Bucuresti, a condus o autoutilitara marca Dacia 1304, pe bd. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto G.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T. ... Din accident a rezultat ranirea urmatoarelor persoane: ... Maria de 22 de ani din Bucuresti, ocupanta loc dreapta fata in autoturismul marca Mercedes Benz, care a ramas internata la spital - ranirea usoara a lui T.
La data de 16 august 2010, in jurul orei 17:00, B. ... Niculae de 56 de ani, din Bucuresti. Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a conducatorului de motociclu care, de la spital, a fost indrumat la domiciliu.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
La finele saptamanii trecute, senatorul Toni Grebla a primit confirmarea faptului ca drumul rapid Calafat-Craiova-Targu Jiu-Sebes a fost inclus in strategia europeana de transport rutier. ... Guvernul Victor Ponta a fost foarte receptiv, motiv pentru care drumul rapid figureaza acum in strategia europeana de transport rutier.
Un lucru nemaiintalnit pentru o statie de metrou din Bucuresti il reprezinta parcarile de pe laturile statiei-depou, de tip park & ride.
Restrictii de trafic cu ocazia Maratonului International Bucuresti Sambata si duminica Maratonul International Bucuresti va lua startul din Piata Constitutiei. Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
google-analytics.com